Länsi-Suomen aluetoiminta

Yhteyshenkilö:
Riina Saarinen
rilla.saarinen@gmail.com

Laavulla paistuu maistuvat makkarat! Kuva: H-M Rajaniemi

LAUMISLENKKI SASTAMALASSA 11.9.2016

Joukossamme oli sekalainen seurakunta väkeä, koostuen "Meidän Miehistä" ja "Karhutytöistä", sekä viidestä koirasta. Yksi rasistimummokin (Nessi) mahtui samaan porukkaan, vaikka valkoinen väri tekikin sille vähän tiukkaa aluksi. Mummon silmät tottuivat häikäisevään podhalanskin valkeaan kirkkauteen hiljalleen...
Hirviökärpäsiä uhmaten lenkkeilimme metsän siimeksessä ja paistaen kodalla makkaraa sekä turisten ja nauraen niin, että tuli tehtyä kunnon vatsalihastreeni samalla sekä pikalifting kasvoille!

Kiitos kaikille mukana olleille hauskasta "Syysriitistä..." eikun LAUMISLENKISTÄ! Kelikin oli mitä mainioin ja puitteet tosi hienot, kiitos Riinalle ja Juhalle + Renttu-podhikselle järjestelyistä! Kun ei nyt ehdittykään sitten vertaileen, että kellä on eniten niitä makkaratikun merkkejä takalistossa polttomerkkeinä edellisistä riiteistä, niin tyydyttiin laskemaan vain päivän hirvikärpässaldot. Allekirjoittaneella ei ollut ainuttakaan, edes letin sisällä. Pelolla sitä hieman availin, mutta päivän voittaja oli Riina, yhdellä hirviökärpäsellä.

Oli mukavaa saada joukkoon uusi jäsenemme Ari kera upean kaukkariuroksensa Viljon! Kiitos myös Taina + Tomppa & rasistimummo Nessi ja nuorimies Epeli sekä Riinan veli, joka uskaltautui rohkeasti joukkoon kummaan ilman koiraa. Toivottavasti kaukkarikärpänen puri hirvikärpäsen sijaan?

Koirat toimivat kunnon laumanvartijoiden tavoin, siellä ne jokainen loikoili kukin omassa puussaan kiinni, kun omistajat herkuttelivat nuotion äärellä. Ei tullut marjastajia tai sienestäjiä laavulle, joten ei nyt päästy ihan testaan ihan kaikkia laumanvartijaominaisuuksia...

___________________________________________________________________________

Keväisestä laumislenkistä tulossa myös raporttia myöhemmin...

Uusia lenkkejä innolla odottaen!  Tervetuloa, kaikki mukaan!  =)

Syyskuun laumislenkille osallistuneet koirat: Akim, Nessi, Viljo, Renttu ja Epeli. Kuva:T.Kalliojärvi

Epelin siesta... Kuva: H-M Rajaniemi

Laumislenkkiläiset Kuva: H-M Rajaniemi