Tervetuloa kotisivuillemme!

Yhdistys on virallinen kaukasiankoirien rotua harrastava yhdistys. Olemme Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton sekä Helsingin seudun kennelpiirin jäseniä. Yhdistys on perustettu vuonna 2005 Suomen Kaukasianpaimenkoirat ry.-nimellä. Suomen Kennelliitto muutti rotunimisuomennosta, jonka johdosta yhdistyksenkin nimi haluttiin muuttaa nykyiseen muotoon. Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt nimen Suomen Kaukasiankoirat ry. ja nimi on ollut käytössä v. 2014 alusta lähtien. Yhdistys on saanut 2015 Suomen Kennelliiton rotua harrastavan yhdistyksen aseman, toimittuamme aiemmin rotuyhdistyksenä.

Vuosi 2015 oli siis yhdistyksen 10. toimintavuosi eli 10-vuotisjuhlavuosi!
Tule Sinäkin mukaan jäseneksi ja yhdistyksen toimintaan, olitpa sitten kaukasiankoiran eli tutummin "kaukkarin" omistaja tai ihastunut tähän suureen, uljaaseen ja alkukantaiseen laumanvartijarotuumme!


KAUKASIANKOIRA- osiosta löydät ELÄMÄÄ KAUKASIANKOIRAN KANSSA-sivut, joissa nyt ensimmäiset jutut mm. KAUKASIANKOIRAN LUONTEESTA ja sekä yhdistyksen  USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET, joka tulee täydentymään sitä mukaa kun saadaan koottua usein kysyttyjä kysymyksiä rotuun liittyen.

Ajankohtaista

Ajankohtaisimmat ja tuoreimmat ilmoitukset löydät
AJANKOHTAISTA - osiosta


TOP OVCHARKA SHOW 2018 VOITTAJA:
Kaukasiankoiranarttu HeJW-17 HeW-17 ALMA IZ ALEKSANDROVOI SLOBODY om. Katriina Raanto


muut tulokset

Kuva: K Raanto

Kyselyillä koetamme kartoittaa ja palvella yhä paremmin jäsenistöämme sekä rotuamme!

Jotta voisimme yhdistyksenä toimia ja palvella jäsenistöä ja yhteistä tarkoitustamme yhä paremmin, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi yhteydenottolomakkeella. Järjestimme "Kysely 2015", jonka pohjalta olemme kehittäneet toimintaamme. Otamme palautetta vastaan jatkossakin, jotta voimme kehittää toimintaamme entisestään.

Koirien terveystilannetta kartoittaaksemme meillä on ollut jo pidemmän aikaa käytössä kaukasiankoirien terveyskysely, johon toivomme jokaisen kaukasiankoiran omistajan kantavan kortensa kehoon.  Näin voimme yhdessä vaalia entistä paremmin rotumme terveyttä myös tulevaisuudessa. Yllä olevasta linkistä pääset suoraan terveyskyselysivuille. Jos olet aikaisemmin vastannut ja koirasi terveydentilassa on tullut muutoksia, voit vastata uudelleen niiltä osin.


YHTEISTYÖSSÄ: