Tervetuloa kotisivuillemme!

Suomen Kaukasiankoirat ry (SKK)on virallinen rotua harrastava yhdistys, joka on Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton ja Helsingin Seudun Kennelpiirin jäsenyhdistys.

Yhdistys perustettiin vuonna 2005 Suomen Kaukasianpaimenkoirat ry -nimellä. Kennelliiton muutettua rotunimisuomennosta, muutti yhdistys nimensä Suomen Kaukasiankoirat ry:ksi vuonna 2014. Ahkeroituaan rodun eteen kymmenen vuotta rotuyhdistyksen statuksella, saavutti yhdistys vuonna 2015 Suomen Kennelliiton rotua harrastavan yhdistyksen aseman. Vuosi 2015 oli samalla yhdistyksen 10. toimintavuosi eli 10-vuotisjuhlavuosi.

Tule mukaan jäseneksi ja yhdistyksen toimintaan, olitpa sitten kaukasiankoiran eli tutummin "kaukkarin" omistaja tai ihastunut tähän suureen, uljaaseen ja alkukantaiseen laumanvartijarotuumme!
UUTISIAKaikille jäsenmaksun maksaneille jäsenille postitetaan tänään (20.2.2023) kutsu vuoden 2023 vuosikokoukseen tänään.


Hyvää alkanutta vuotta Suomen Kaukasiankoirat ry:n jäsen 

Muistathan, että vuoden 2023 jäsenmaksu erääntyy maksettavaksi 31.1.2023.
Maksutiedot löytyvät myös Kaukasialainen 2/2022- lehdestä sekä 2023 kalenterista. 

Huom! Emme lähetä erillistä laskua. 


TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ -kampanjan voitti Sanna Rantalaisen hauska kuva tiibetinmastiffin pennuista. Kahden kuvan pisteet menivät tasan, joten voittaja arvottiin.
Sanna valitsi hyväntekeväisyyskohteekseen Eläinten suojakoti Toivon. Toivo on Kemiönsaaressa sijaitseva pieni maatila, jossa asuva pariskunta on omistanut elämänsä kodittomien eläinten auttamiselle. Eläinten suojakoti Toivo ry on virallisesti perustettu vuonna 2016. Toivon maatilan elämää pääsee seuraamaan osoitteessa 
Viime viikolla sinne saapui tornjak Iris huonoista oloista ja yhdistyksen lahjoittama raha menee Iriksen hoitoon ❤️
Laumanvartijat ovat kuuluneet Sannan elämään jo 14 vuotta, kun ensimmäinen tiibetinmastiffi Rocky muutti heille. Rotu vei mennessään ja nyt hän kasvattaa sitä kennelnimellä Rocky Grove's.
Voittajakuvassa on Rockyn pennun Xenan pentue. 
Suomen Kaukasiankoirat ry ei ollut Sannalle entuudestaan tuttu yhdistys, joten aika mukavasti alkoi tutustuminen yhdistyksen toimintaan. 
Sanna laittoi vielä terveisiä kaikille: 
"Haluan toivottaa oikein mukavaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille sekä hyvää uutta vuotta! Laumanvartijat eivät sovi kaikille, mutta niille, joille ne sopivat, ovat ne ihan parhaita koiria. Aina ei ole helppoa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois!"
Kiitos kaikille osallistujille!
Tehdään yhdessä hyvää.LUUSTOKUVAUSKAMPANJA 2022

Suomen Kaukasiankoirat ry kampanjoi loppuvuoden virallisten luustokuvien puolesta. Yhdistys haluaa kannustaa jäseniään viemään koiransa virallisiin kyynär- ja lonkkakuviin. 

Jalostustoimikunnan esityksestä hallitus on kokouksessaan 27.5.2021 päättänyt tukea jäsentensä kaukasiankoirien virallisia, Suomen Kennelliiton lausumia kyynär- ja lonkkakuvia 30 eurolla/koira. Kampanja kestää vioden 2022 loppuun.

Jokainen yhdistyksen jäsen saa 2022 vuoden aikana Suomen Kennelliiton lausumia virallisia tuloksia ja eläinlääkäriaseman kuittia vastaan hyvityksenä 30,-/koira. Kuitit ja maksutiedot pyydetään lähettämään osoitteeseen kaukasiankoirat (at) gmail.com.Kokouskutsut vuoden 2022 vuosikokoukseen on lähetetty jäsenille 15.3 mennessä.

Muut TOS 2022 tulokset ja kuvat löydät näyttelyt -> TOS 2022 sivulta

ROP LITTLE FREAK'S URALOCHA

Kuvateksti

Jäsenmaksutiedot vanhoille jäsenille, eräpäivä 31.1.2022. HUOM HUOM HUOM! OIKEA VIITENUMERO ENSI VUODEN JÄSENMAKSULLE ON 20226 (ei 12022 kuten lehdessä ja kalenterissa oli)Varoituskyltit ja yhdistyksen logotuotteet löydät ylävalikosta osiosta PUTIIKKI, sieltä löytyy myös tuotteiden tilaustiedot.


Muut TOS 2021 tulokset ja kuvat löydät näyttelyt -> TOS 2021 sivulta

ROP ALMA IZ ALEKSANDROVOI SLOBODY

Kuvateksti

VSP CATAVALES ASSER

Kuvateksti

Vielä ehtii osallistua vuoden 2021 Kaukasiankoirien erikoisnäyttelyyn, joka järjestetään Mäntsälässä, lisätietoja tapahtumasta löydät meidän facebook-sivuilta, sekä osiosta näyttelyt ->  TOS 2021

22.5 Päivitetty yhdistyksen toimihenkilöt, sekä lisätty asiakirjoja. Asiakirjat löydät yhdistys -> hallitus tiedottaa sivulta.Vuosikokouskutsu on lähetetty jäsenille 9.4.2021


Pääsiäislauantaille suunniteltu MATCH SHOW peruuntuu covid-19 tilanteen takia.

Samalla yhdistyksen VUOSIKOKOUS siirtyy pois pääsiäislauantailta. Uusi päivämäärä vuosikokoukselle on 24.4.2021, paikkana Loviisa.

TOP OVCHARKA SHOW 2021 järjestetään la 19.6.2021 Mäntsälässä
Palveluskoiratapahtuman peruunnuttua tältä vuodelta, yhdistys on saanut Kennelliitolta luvan järjestää kaukasiankoirien erikoisnäyttelyn omana tapahtumanaan. Tuomarina toimii Irina Poletaeva.
Tapahtumassa arvostellaan vain kaukasiankoirat, joten osallistujamäärä on pieni. Jos covid-19 rajoitukset sallivat, toivotamme kesäkuun lopulla kaikki tervetulleiksi erikoisnäyttelyymme vuoden tauon jälkeen.   
TOS 2021 kotisivut avataan pian.
Keräämme tapahtumassa kaukasiankoirien verinäytteitä Hannes Lohen tutkimusryhmää varten. Näytteenotto on jäsenille ilmainen. 

Yhdistyksen jokasyksyinen LUONNETESTI järjestetään 11.9.2021 Kaarinassa. Tuomareina toimivat Jorma Lankinen ja Auli Kiiminki.

Tapahtumien siirryttyä, myös jäsenlehden ensimmäinen julkaisu siirtyy, jotta se palvelee jäsenistöä mahdollisimman monipuolisesti. KAUKASIALAINEN 1/2021 ilmestyy heinäkuun lopulla.
Lehtitoimikunta ottaa mielellään vastaan kuvia vuoden ympäri. Lehteä ja kalenteria varten kuvien tulisi olla min. 2Mt vaakakuvia. Kotisivuja ja nettiä varten kuvan koolla ei ole merkitystä. Kuvia voi lähettää osoitteeseen kaukasiankoirat (at) gmail.com, otsikoksi kuvia lehteen/kalenteriin tms. Muistathan mainita aina kuvaajan nimen.


Kohdasta yhdistys -> hallitus tiedottaa pääset lukemaan 19.1.2021 pidetyn epävirallisen ylimääräisen yleiskokouksen pöytäkirjan.
Kokouksen jälkeen, 26.1.2021, italialainen pankki palautti yhdistykselle huijatusta summasta 555,89Suomen Kaukasiankoirat ry järjestää ylimääräisen yleiskokouksen 19.1.2021. Kokouskutsut on lähetettty jäsenille 8.1.2021.


Kokousmateriaali on jaettu, linkki löytyy sähköpostista, käykäähän tutustumassa.

Kuvateksti
4.12. KAUKASIALAINEN 2020 on nyt postissa ja kolahtanee jäsenten postilaatikkoon ensi viikolla - lukuiloa ����⛄️

Kuvateksti

9.11.2020 SUOMEN KAUKASIANKOIRAT RY TIEDOTTAA:

Yhdistys joutui kesäkuussa 2020 sähköpostihuijauksen uhriksi. Asiasta tehtiin välittömästi rikosilmoitus ja asia on poliisitutkinnassa, minkä vuoksi jäsenistöä ei voi vielä tiedottaa asiasta enempää. Asiasta kerrotaan myös seuraavassa Kaukasialainen-lehdessä.TOP OVCHARKA SHOW 2018 VOITTAJA: 
Kaukasiankoiranarttu HeJW-17 HeW-17 ALMA IZ ALEKSANDROVOI SLOBODY om. Katriina Raanto 

muut tulokset

Kuva: K Raanto